Omega World

наші можливості та переваги

«Omega World» заснована на базі головного підприємства Міністерства електронної промисловості (1961 рік).
Величезний досвід фахівців компанії дозволяє створювати по-справжньому унікальне обладнання, застосовуючи у своїх розробках найсучасніші засоби та технології.

Підприємства, інноваційні центри та конструкторські бюро, що входять до компанії «Omega World», проектують різні типи установок для вирощування широкого спектру монокристалів.

Великий науковий та виробничий потенціал, постійна робота та обмін досвідом з партнерами, дозволяють виробляти установки, верстати, системи – найвищого класу у найкоротші терміни. Це підтверджується відгуками іноземних партнерів та географією продажів. Країни світу, де вже працюють наші установки, технології, системи: Нідерланди, Росія, Україна, Південна Корея, КНР, Тайвань.

Основні напрямки діяльності компанії:

  • Розробка обладнання для вирощування різних типів монокристалів
  • Забезпечення необхідного сервісу при постачанні та запуску установок вирощування монокристалів
  • Розробка установок для вирощування різними методами (Чохральського, Кіропулоса, Вернейля, Бріджмена, Степанова)
  • Проведення технологічних циклів вирощування монокристалів на обладнанні, що виробляється.
  • Проведення навчання спеціалістів клієнта вирощування монокристалів
  • Розробка теплових вузлів та оснащення

Компанією, виробляється обладнання для отримання різних напівпровідникових матеріалів, металів, а також для отримання різного роду оксидних кристалів, таких як: ніобат літію, танталат літію, алюмоітрієвий гранат, гадолій-галієвий гранат, лангасит, лейкосапфір, вольфрамат свинцю, , селенід цинку та багатьох інших. Виробляються унікальні верстати різання особливо твердих матеріалів на пластини як відрізними колами так і групового різання дротом.

Обладнання, що виробляється, залежно від технічних вимог, може оснащуватися різними системами подачі газу. Зростання монокристалу може вироблятися у вакуумі, в середовищі інертного газу, в окисному або відновному середовищі. При цьому, для певних умов зростання передбачена система подачі та протоки газу, а також системи зміни атмосфери або змішування.

Висока оптична якість монокристалів сапфіру, що отримується на установках Омега, дозволяє використовувати матеріал при виробництві підкладок для над- та ультра-яскравих світлодіодів (LED). Теплові вузли власної розробки дозволяють зменшити собівартість виробництва сапфіру. Технології, що використовуються під час виробництва обладнання, є одними з найпередовіших у світі. Ви завжди можете звернутися до нас для отримання вичерпної інформації про обладнання та послуги, що пропонуються, а також консультації з будь-яких питань, пов’язаних з можливістю організації виробництва монокристалів.

Напрямок діяльності компанії не обмежується обладнанням для виробництва, отримання різних монокристалічних матеріалів. Наша корпорація може запропонувати розробку та виробництво різних печей, вакуумних, відпалових, гартувальних, печей для зміцнення поверхневих шарів або напилення покриттів. Робоче середовище: відновлювальне, інертне або вакуум.

Співпраця з нами є взаємовигідною та ефективною!